Spoorfietsen in Twente

Waar vroeger de stoomtreinen van de GOLS en de goederentreinen van de AKZO reden kunt u nu zelf spoorfietsen over echte treinrails. Rij langs overwegen, bruggen en sluis  en proef de sfeer van vroeger.  Het ene moment rijdt u nog in de stad langs de Kuipersdijk om het volgende moment al een brug te passeren over een weg of rijdt u ruim 8 meter boven het water van het Twentekanaal!

Dienstregeling

Spoorfietsen Hengelo – Twekkelo

Kuipersdijk 48a (achter Raab-Kärcher) Hengelo
Reserveringen: 06 43678710
(Alle dagen van de week)

Ochtendritten

10.00 – 10.30 Heen
11.00 – 13.00 Terug

Middagritten

14.00 – 14.30 Heen
15.00 – 17.00 Terug

Om teleurstelling te voorkomen adviseren wij u om uw rit vooraf te boeken. In vooroverleg met de organisatie kan worden afgeweken van de dienstregeling. Een enkele rit op een spoorfiets duurt ongeveer 15 – 20 minuten!

Tarieven & Reglement

De GOLS heeft drie verschillende typen spoorfietsen laten maken en bieden die tegen aantrekkelijke tarieven aan. Of u nou alleen bent of met een groep van 16 mensen, het tarief blijft hetzelfde. Zo huurt u al een gezinsspoorfiets voor 4 -6 personen voor € 20, = retour. Of een speciale groepslorrie voor 14 – 16 personen voor slechts € 45, =. U maakt dus al een retourtje vanaf €3,25. Ook beschikken wij over een replica van een klassieke pomplorrie! Dit unieke spoorvoertuig is te huur voor slechts € 35, =

Klik hier om het REGLEMENT te lezen.

Leuk  daguitje in Twente!

  • Voor het hele gezin
  • Voor een kinderfeestje
  • Voor een personeelsuitje
  • Zakelijke arrangementen
Tarieven & Reserveren
Er op uit in eigen land! Vertrekpunt spoorfietsen in Hengelo.

Partners