Gezellig spoorfietsen in Twente!

Waar vroeger de stoomtreinen van de GOLS en de kolentransporten over het schaddenspoor richting Duitsland reden kunt u nu zelf spoorfietsen over deze echte treinrails. Rij langs overwegen, bruggen en sluis  en proef de sfeer van vroeger.  Het ene moment rijdt u nog in de stad langs de Kuipersdijk om het volgende moment al een brug te passeren over een weg of rijdt u ruim 8 meter boven het water van het Twentekanaal. Maar niet alleen het spoor zal u verrassen, ook de unieke omgeving is de moeite meer dan waard!

Dienstregeling seizoen 2017

Spoorfietsen Hengelo – Twekkelo

Kuipersdijk 48a (achter Raab-Kärcher) Hengelo
Reserveringen: 0653 – 76 31 25
(Alle dagen van de week, vanaf 7 april 2017 tot eind oktober)

Ochtendritten

Vertrekken tussen 10.00 – 10.45 richting Twekkelo
Vertrekken tussen 11.00 – 13.30 richting Hengelo-Veldwijk

Middagritten

Vertrekken tussen 14.00 – 14.45 richting Twekkelo
Vertrekken tussen 15.00 – 17.00 richting Hengelo-Veldwijk

Een enkele rit op een spoorfiets duurt ongeveer 15 – 20 minuten!

Om teleurstelling te voorkomen adviseren wij u om uw rit vooraf te boeken. Let op! Boekingen dienen minimaal 24 uur van te voren bij ons aangemeld en betaald te zijn! Wilt u het spoorfietsen combineren met een bezoek aan Het Plukreef met groepen groter dan 10 personen gelieve dit vooraf te reserveren. Dit kan via tel: 0654 – 68 68 88 (Ilse Reef).

Minder validen

Bent u slecht ter been en/of maakt u gebruik van een rolstoel? Geen punt, onze gezinsspoorfietsen en groepslorries zijn speciaal geschikt gemaakt voor minder validen en rolstoelgebruikers. Meer weten, of bezoek met grote groep? Bel met 0653 – 76 31 25 i.v.m. de mogelijkheden ter plaatse.

Tarieven & Reglement

De GOLS heeft drie verschillende typen spoorfietsen laten maken en bieden die tegen aantrekkelijke tarieven aan. Of u nou alleen komt, als gezin of met de hele familie, het tarief per fiets blijft hetzelfde.

Zo huurt u al een gezinsspoorfiets voor 2 -6 personen voor € 25, =. Of een speciale groepslorrie voor 7 – 16 personen voor slechts € 55, =. U maakt dus al een retourtje vanaf €3,50 p.p. Ook beschikken wij over een replica van een klassieke pomplorrie. Dit unieke spoorvoertuig is te huur voor slechts € 45, = (Getoonde prijzen zijn incl. 21% btw, op basis van een retourrit)

Klik hier om het SPOORFIETSREGLEMENT te lezen.

Leuk  daguitje in Twente!

  • Voor het hele gezin
  • Voor een kinderfeestje
  • Voor een personeelsuitje
  • Zakelijke arrangementen
Tarieven & Reserveren
Gezinsspoorfiets bij vertrekpunt spoorfietsen in Hengelo.
Gezinsspoorfiets bij vertrekpunt spoorfietsen in Hengelo.
Groepslorrie onderweg van Twekkelo naar Hengelo
Klassieke pomplorrie (Spoorfietsen Hengelo)
Rolstoelvriendelijke attractie Er op uit in eigen land! Vertrekpunt spoorfietsen in Hengelo.

Partners